En härlig dag

Vaknade bredvid mina fina djur i morse och sedan dess har dagen bara blitt bättre. Åkte till stallet strax efter elva och donade. Vi red ut en lugn tur på E och bara mös, det var verkligen så härligt! Winston var lite seg och Dansa var ganska nära vår rumpa men han stannade inte och tjurade någon gång, Framsteg. Håller galoppen så bra nu och är mycket jämnare i traven. Han känns helt enkelt lite mer som när vi rider ensamma. Jag hoppade av och gick förbi hagoch kyrkhästarna för det är tillräcklig utmaning utan Dansa tycker jag. På tal om Dansa så går hon så himla fint nu speciellt i slutet av våra ridturer. Jag kan tjuvkolla lite i traven ibland och hon ser verkligen pampig ut våran lilla prinsessa! Winston blev rädd för någonting längst ute på E när Lina fick för sig att vi skulle gå en stig och sen över ett dike. Jag trodde att mitt knä skulle krascha i ett träd och att han skulle tokhoppa över diket, men han lugnade sig och vi gick sakta över diket. Så himla härligt att jag nu kan prata med Lina när vi rider och bara njuta!
 
Hemma duschade jag och sen åkte jag till mormor och morfar på middag med familjen. Så himla god mat!! Och högljudda diskussioner om knark, polisen, straff, mord, vapen och allt annat som vi nog egentligen tycker ganska lika om men som man önskar att verkligenheten vore annorlunda angående. Jag fattar inte och är ändå inte förvånad att ännu en dött av en överdos i Bollnäs.

 
Hade tänkt att gå ut ikväll men jag ångrade mig och ska nu krypa ner i min sköna säng med min finaste katt och hund. Imorgon ska jag, mamma, pappa, Baltazar och Winston bestiga Hårga Berget. Ska bli strålande sol och det känns som att imorgon kommer att bli en lika fin dag som idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0