Gomårron gomårron

Jag sitter här i min soffa och lurar på vad dagen har att erbjuda. Det jag vet är en dejt med hovslagaren, en rid dejt med Lina och inga promenader. Tänk vad jag saknar promenaderna nu när vi inte tar några. Känns som att hela jag förfaller. Jag har fortfarande inte planerat mat eller lekar till på lördag så det borde väl vara dax nu när jag ändå har massa tid att bara vara stilla och hemma.
 
Baltazar har kräkts tre gånger idag och ser alldeles ynklig ut. Vi ska gå ut nu och sitta i skogen en stund och andas. Har en väldigt lugn dag framför mig så jag tänker utnyttja det till att hinna med sånt man inte kan göra när man är ute på och flänger.
Dessa pengar har jag en gång ägt, undra vad jag gjorde för/med dom? Just nu skulle jag väldigt gärna hitta dom gömd i en låda så jag får känna mig lite ofattig. Jag funderar på att skaffa ett extra jobb i sommar. Jag behöver verkligen spara pengar och jag hinner med säkert 10-25 pass under tiden jag har det andra jobbet. Innan och efter har jag hur mycket tid som helst så då kan jag jobba heltid. Hmm ska klura på detta för nått jobb borde väl vara ikke tillsatt fortfarande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0