Slarvmajan goes nuts

Jag har beställt 4 hästskor och fick 2 fel. Därför skulle jag skicka tillbaka de två som var fel. Vad gör jag? Jo jag skickar tillbaka de som jag skulle ha och har nu de två som jag inte kan använda kvar. Blir himla trött på mig själv ibland alltså. Jag skulle skynda mig att göra det bara för att ha det gjort. Detta är bara en av de grejer som jag sullat med på sistonde. Nu är det back to ordning och reda.
 
Idag har Winston fått på sig skon på vänster fram igen så imorgon ska vi ut och galoppa med Lina och Dansa. Var på stan en sväng och kikade efter någon rolig klänning till helgen men hittade nada. Var till veterinären med Baltazar igen och hon ansåg att han var mycket bättre men att han ska äta smärtstillande, vara stilla, vara lindad och ha skena tills på måndag. Känns sådär för han hatar det och jag får ont i hjärtat.

Sjuklingen

Jag har även vart och hämtat mitt sommarschema idag och jäklar vilken bra sommar jag kommer att ha! Älskar jobbet, älskar schemat, älskar veckolånga ledigheter, älskar att jobba och ja fan så skönt det känns!!
 
Annars har ju detta vart min sista dag så 20 nånting åring. Imorgon fyller jag 30 år, fatta vad sinnessjukt det är.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja det är otroligt eftersom jag är 27. Ha en härlig dag! Mamma

2014-04-23 @ 09:14:35
Postat av: Kina

Grattis Hanna

önskar Kina och Kalle!!

2014-04-23 @ 19:50:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0