Hmm

Jag vet faktiskt inte hur jag ska summera denna dagen i en rubrik så det blir ett helt inlägg. Börjar från början. Dagen idag har bestått av mycket humör och det tar ju på krafterna rejält. Jag håller inne mycket med mitt humör nu för tiden men som idag gick det bara över styr och jag ångrar absolut ingenting. Så under tiden jag gjort de olika sakerna har tankarna flygit och ord växlats vilket har gjort dagen jobbigare än den ser ut.
 
Slutade jobbet nio imorse och gick då ut med Baltazar som hängt med mig på jobbet. Sen gick jag hem, knäppte av telefonen och sov en timme fram till kvart i elva på grund av att jag kände mig väldigt trött och visste att jag hade en fullbokad dag. Vi flyttade fram stallet eftersom saker behövdes fixas till kvällen. Stallet var så härligt och roligt! Vilket lyckopiller! Vi kör på att öka hästarnas kondition denna vecka och jisses vad det är kul. Winston är hur duktig som helst på att springa fort och inte gå ett uns i form. Vi gasade på lite i galoppen också och det är det absolut roligaste jag vet just nu! Herregud hur kunde jag vara uten detta så länge?!
Kom hem duschade och fixade mig. Åkte till Johanna till halv fyra och fixade allt innan Filmkvällen för TJ. Allt hann bli klart till kvart i sju och då kom tjejerna. Såg en film som heter PRINSESSA som handlar om en tjock tjej som vill bli skådespelerska. Jag grinade igenkännande ont i magen och grinade av lycka. Klockan nio var vi klar.

 
Skickade då sms till Lina och frågade om hon ville hänga på till Kilafors och lyssna på Nalta. Hon ville!! Med mycket tvekan vet jag nu i efterhand. Men jag är väldigt glad att vi åkte dit så jag fick släppa allt tjafs som vart igår och idag och bara njuta av en av de finaste människorna jag har i mitt liv och trallvänlig musik! hade jeans på mig idag, Wopidooo!!
 
Min tanke var att lägga mig tidigt ikväll för imorgon är en ännu "stressigare" eller mer uppbokad dag. Ska åka till stallet innan tio, Winston och jag ska vara med på en barnridning på Bonden i Byn i Kilafors från 11.30 och en stund framåt. Sen ska vi rida hem, vilket tar 40 minuter. Tre ska jag hämta upp bröllopstårtor vilket innebär att jag ska vara hemma, fixad och hunnit åkt till Arbrå tills dess. Sen blir det bröllop HELA natten antar jag. Ska bli skoj!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0