Tisdagen

Åkte till stallet vid 11 idag och kom hem vid 17, alltså fem stalltimmar. Ganska lyxigt att tillbringa så mycket tid där jag trivs allra bäst. Efter det åkte jag och Baltazar direkt till Växbo och åt och hälsade på. Kattungarna har blitt så stora på bara de här dagarna. Mamma har bestämt sig för att hon inte vill ha några vinterkatter som hon kallar dom och det skär i mitt hjärta att de kommer att måsta flytta till några okända människor. Pappa vill inte ha två katter utan bara en om han ska ha någon men om mamma bestämmer sig för att behålla dom så tar han nog det med ro. Jag har dock ont i hjärtat av det här nu för jag vill verkligen ha dom kvar nära i mitt liv.
 
 
Jag åkte förbi ICA på vägen hem och köpte Voltaren. Min handled är vidrig just nu och det verkar aldrig gå över den här gången. Så otroligt trött på att ha ont i den. Det känns som att den förstör så himla mycket i mitt liv, alltifrån jobb till vardagen.
 
Nu har jag precis kommit upp från badet så nu ska jag kolla igenom dagens filmer och kort och sen blogga om allt jag gjorde i stallet tidigare. Lina har ju lämnat stan och ni vet ju vad det innebär vid det här laget? Hästdipp delux ;).
 

Kommentarer
Postat av: Angelica Bengtsson Fotografi

Vilka söta bilder haha :D

Svar: Tack dom är helt underbara!
Hanna

2014-12-30 @ 22:32:22
URL: http://angelicabengtsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0