En ekonomi i kras ger dåliga tankar

Snart ny vecka och mitt prio ett kommande vecka är att jag måste hitta ett jobb(hur man gör har jag ingen aning om). Min hjärna får ingen ro utan jobb och min ekonomi går inte ihop överhuvudtaget utan ett jobb. Jag har ju precis flyttat och fördubblat min hyra. Jag har slutat ett jobb som gav mig dubbelt så mycket pengar som jag får nu. Jag har skaffat en häst som kostar några tusen varje månad. Så två större utgifter och en mycket mindre inkomst det går inte riktigt ihop. Jag tror att allting skulle kännas lite lättare om jag bara kände att jag hade råd med allting utan att snylta på sparpengarna hela tiden. Jag trodde aldrig att jag skulle vara arbetslös såhär länge. Känns som en spiral som jag verkligen vill åka åt det andra hållet i.
 
 
Det känns som att det här påverkar mina tankar om Winston mer än jag trodde också. Winston kostar lite mer än en "vanlig häst". Tex skoningen kostar nästan 2000 per gång. Sen äter han lite annan mat på grund av att han inte äter spannmål så det blir några hundra extra per månad. Skor specialbeställs. Han äter typ dubbelt så mycket(fast det ingår just nu i min extremt låga stallkostnad) som en "vanlig häst" på grund av sin storlek. Jag har alltid varit medveten om dessa saker jag har bara inte tänkt så mycket på det som problem(kanske beror det på att vi har lite problem i ridningen just nu?!). Han är ju den typ av häst som jag önskar och vill ha. Dock blir det en stor kostnad när man inte har så mycket inkomst varje månad. Detta ändock inte ett så stort problem egentligen för han kan leva på sparpengar ett bra tag. Men att gå runt på inkomsten per månad skulle ändå vara skönt!
 
Så pepp pepp nu och håll alla tummar ni har för att jag ska få ett riktigt, roligt och bra jobb och åter hitta flytet med Winston :)!

Kommentarer
Postat av: MalinKalin

Håller tummarna för att du hittar ett bra jobb snart! :)

Svar: Tack! Jag ska göra allt i min makt för att hitta något passande :)
Hanna

2014-01-05 @ 21:15:41
URL: http://malinkalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0