Magen ballade ur

 
Tydligen klarade inte min mage av chokladfondanterna, inte två stycken åtminstonde. Så klockan 6 när jag vaknade imorse kände jag av att magen inte var i bra form. Först tänkte jag att jag kanske hade fått magsjukan av Linus haha.. Men sen kände jag att värken började dra sig mot ryggen. Gick ut och runt lite för ibland kan det släppa då. Det funkade inte. La mig i soffan för jag blir trött av detta mående och somnade i två timmar och vaknade vid 11.
 
Hade tänkt träna vid 10 men det hade jag sovit över. Kände fortfarande av magen men tänkte att jag kan ju prova träna för det kan gå över när man rör på sig ibland. Åkte dit, gick in, satte på skorna, fyllde vatten och ställde mig på crossen. I tre minuter höll jag ut, sen gav jag upp och åkte hem och la mig i badet. Det känns skit tråkigt att inte ha gjort mina 33 minuter idag men å andra sidan så kommer livet emellan ibland. Jag har inte varit sjuk en enda dag tidigare under utmaningen. Jag tycker att det känns bra att jag försökte för annars skulle jag nog ångrat mig.
 
Nu efter badet mår jag lite bättre och ska strax åka mot stallet. Hoppas det blir bra när jag får vara ute och röra lite på mig. Hade tänkt en barbacka tur med Winston idag och det kan ju hända att jag blir så pass pigg att vi kan gå en runda. Blir nog en promenad i Storstallet också med Lina och Bronzac.
 
Jag känner mig nöjd med att jag inte slår ner på mig själv idag utan väljer att göra det bästa av situationen. Jag har absolut inte haft kramper eller jätteont idag utan mer känning av att den kan freaka ut.

Kommentarer
Postat av: sanna

testa kollodialt silver för magproblem o boostat imunförsvar i allmänhet http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/ionosil-kolloidalt-silver

läs reviewsen för att få en idee om hur de funkar i kroppen

2014-01-26 @ 08:04:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0