Tjiihooo

Jag är så nedrans glad idag! Började dagen med en helt underbar ridtur, ni kan läsa om den på Linas blogg sålänge. Sen åkte jag och hämtade sjukt barn på skolan, svängde förbi en affär och köpte nödvändigheter så som Coca cola och Piggelin. Sjuklingen åt köttfärssås, 3 Piggelin och 3 glas vatten när vi kom hem och sen blev han pigg.
 
Så då tog jag minstingen med mig ut på en skidtur. Min första på typ 18 år skulle jag tro. Kallt åt fötterna, segt underlag, djupsnö, läskiga nedförsbackar och mycket skratt. Hela Växbo hörde nog mina "nästan ramla" vrål haha.. Tycker att jag var modig som provade. Nu vet jag att jag behöver ha pjäxor i typ 3-4 storlekar för stort så jag kan ha massa sockar och helst plant underlag. Uppförs och nedförsbackar var inte min grej. V skrattade så han kiknade åt mig när jag flaxade omkring.


 
Efter det har jag spelat Finns i sjön och myst i soffan med två killar som var nöjda och glada! Nu är jag hemma och har precis ätit två burkar makrill. Snart ska jag iväg på gymmet och köra 9onde passet, jo ni nu har jag börjat räkna ner istället för upp. Snart är dom slut! Efter det ska jag maila två personer om jobb och sen tänker jag hoppa i säng. Imorgon ska jag upp tidigt tidigt för jag ska jobba ;)!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0