blipblip

Telefonen väcker mig ur ett läskigt fokuserat parti jobbtimmar. Vi har haft månadsmöte ikväll och mina ansvarsområden är mail, Facebook och hemsidan. Allt tar en evighet. Men jag slapp kolla markägare och sponsorer så jag känner mig ändå nöjd. Passar på att göra allt jag kan på en gång så jag slipper sen.

Jag åkte till stallet direkt jag vaknade imorse. Smörjde grejer och borstade en lortgris till häst. Så var vi på hoppträning med Dansa, hon är lite speedad i ridningen nu men helt underbar i hanteringen och det är skönt för mug haha.. Väl tillbaka i stallet red jag ut själv på Winston till Hårga och han var på strålande humör. Så himla pigg och glad! Höll dock på att drutta av i sista backen ner mot vägen då ett barn kom på cykel och Winston blev rädd haha.. då hängde jag löst. Winston blev jättesvettig och fick duscha, han älskade det, stod verkligen och njöt!


Lina hade vart snäll och tatt med Baltazar hem så jag åkte och hämtade honom. På eftermiddagen när jag hade dammsugit och plockat ihop lite inför mötet så kräktes och bajsade han på typ fem ställen så det var bara att börja om plus att tvätta tre mattor. Undra om han fick solsting? Stackars liten.. nu har han ätit mat och druckit vatten igen så får vi se hur det går.

Har inte haft så mycket tid hemma de senaste dagarna. Nu blir det back to reality igen. Känns skönt! Ska berätta om den nya katten också.. kanske imorgonbitti.

Smset löd: Lever du? Du har inte bloggat så jag måste kolla. kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0