Svingott bröd med keso & solroskärnor

 
1 liten bruk keso
6 ägg
6 msk kokosmjöl
8 msk mandelmjöl
2 msk fiberhusk
1 msk bakpulver
2-3 msk kokosfett utan smak (smält)
1 dl solrosfrön
1 tsk salt
1/2 dl sesamfrön
 
* Sätt ugnen på 200 grader.
* Mixa ägg och keso till en smet.
* Vispa i alla andra ingredienser förutom sesamfröna.
* Kladda ut smeten i en rektangel på ett bakplåtspapper.
* Strö över massa sesamfrön.
* In i ugnen ca 20 minuter mitt i ugnen.
 
Kesobröd
 
Grundreceptet kommer från 56kilo.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0