Brytit foten?

... av att hoppa av hästen.. Alltså jag vet inte ens vart jag ska börja i denna konstiga kaos historia. Men medans jag ligger här vaken med värken så kan jag ju göra ett försök till att berätta vad som hänt.

Vi hade precis ridit iväg och hästarna var taggade så jag väljer att hoppa av vid haghästarna för att Winston ska hålla sig cool. När jag hoppar av hör eller känner jag ett "kraash" i min högra fot. Det gör lite ont men inte mer än att jag är lite stel i böjen som jag kan vara. Vi rider i ca en timme, fixar stallet och jag kör bilen hem UTAN någon som helst konstighet. Jag sätter mig i soffan och jobbar i två timmar varav en gång går jag upp och hämtar en bricka med mackor mm. Inget konstigt.

Så är jag klar och ska plocka ihop maten och fixa. Det svartnar för ögonen, gör sinnessjukt ont i foten och jag faller tillbaka i soffan. Jag provar att ställa mig lite och det funkar men det gör ont. Hoppar i ett bad för jag tror ju att det är lösningen på allt. Då inser jag att jag läre meddela att jag inte kan vara barnvakt imorgon och ringer mamman som är sjuksköterska. Hon säger att jag måste kolla upp foten. På sjukhus. Jag hade inte ens tänkt tanken. Men efter att ha pratat med mina nära och kära och eftersom foten ökar i smärta så tänker jag att det kanske är bra. Imorgon. Men så får jag panik då jag pratar med Lina, tidigare hade jag vart lugn och vi kommer väl fram till att jag ska åka in ikväll. På akuten. Fan så pinsamt. Ont i foten för att jag hoppat av hästen liksom.

Johanna skjutsar och jag berättar för sköterskan och hon säger "ja då är det nog något som är krossat". Men shit min skräck att behöva sövas och allt igen. Men så fick vi gå in på ett rum och så kom det en supersöt liten doktor som plågade foten i nån minut. Kan vara en spricka. Kan vara en rejäl stukning. Det är nog inte helt av. Röntgen bokad imorgon bitti.

Så det var min status och just nu har jag försökt sova i några timmar och det går sådär. Tycker inte att det gör lika ont längre så det är ju skönt för tidigare hatade jag mig själv för att jag inte har något smärtstillande hemma. Jag tycker inte att man ska äta sånt. Men när foten gör mindre ont så är näsan mer täppt så jag måste flytta mig och då gör det ont en stund igen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0