Tips på tidsfördriv

Jag har ju blitt expert på att sysselsätta åtminstonde hjärnan under de här dagarna jag har vart hemma. Det finns massa intressant att lyssna på och sen blandar jag med lite mer underhållande saker.
 
En hel säsong har jag hunnit se av den här serien. Den är otroligt lättsam, lätt att hänga med i och det är så mycket smågrejer som händer mest hela tiden. Jag kollar på Viaplay. Serien heter Devious Maids!
 
Poddar har jag massa bra tips! Jag tänker att jag kan lista dom jag lyssnat på under de senaste dagarna.
 
P3 Dokumentär
- Fallet Linda Chen. Intressant och lite skrämmande att lyssna på. Jag insåg att hennes man Mats aldrig blev fälld för mordet eftersom det aldrig kunde bevisas.
- Estoniakatastrofen. Jag har helt missat att det har vart så mycket ståhej kring om de ska plocka upp de döda ur vraket eller inte. Sen har det vart spekulationer om det kanske fraktas någonting olagligt på färjan eftersom det tyder på en explosion. Ingen vet vem som bär ansvaret för att den sjönk och ingen vet varför den sjönk så himla fort.
Sen finns det massor med olika avsnitt där så som Mordet på Anna Lindh, Knutbydramat, Punkmordet, Helikopterrånet och Svartenbrandt.
 
Värvet
Det är en pod där Kristoffer Triumf intervjuar olika personer. Finns många intressanta personer att lyssna på men jag rekommenderar några.
* Måns Zelmerlöw
* Thorsten Flinck
* Agneta Sjödin
* Molly Sandén
* Amanda Schulman
* Laleh
* Charlotte Perrelli
* Peter Settman
* Kristian Gidlund, tror att jag tipsat om den förut.
* Isabel Adrian
* Mårten Andersson
* Maria Montazami
 
Fredagspodden
Här är det mycket upp och ner och men väldigt mycket vilja utstrålar dessa två systrar som nu startat företag tillsammans. De pratar om att vilja få ut det bästa man kan ur sitt liv och jag ser det som ganska peppande. De pratar också ganska lättsamt om ångest vilket jag inte är så förtjust i då jag inte tycker att man "har lite ångest" sådär utan för mig är ångest allvarligt. Men ur alla andra synvinklar rekommenderar jag alla dessa avsnitt, utan att ens ha lyssnat på alla. Tror det finns över 150 avsnitt. Jag har lyssnat från början så jag ligger väl nått år efter haha.. De har även en tvserie på nätet, Ett härligare liv!
 
En ny favorit som de precis börjat "sända" är Lillelördag! Det är som att sitta med två kompisar och lyssna på prat om vardag men ändå med åsikter och mycket kärlek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0