Hello

Har inte haft en enda impuls att blogga på några dagar som ni märkt. Det är massa annat som tagit min tankeverksamhet. Är lite oklar med vad jag vill skriva här också. Känner inte att jag har ett så stort behov av att dela med mig av så mycket. Om jag skriver om Winston så känns det som att jag vill skriva exakt allting och varje ridtur och det blir lite tradigt då jag rider typ samma sträckor och turer. Inser också att han låter som en hemskare häst än vad han är när jag skriver för jag skriver ju alltid om alla bus eller tjafs han ställer till med och då blir ju allt det bra så litet fast det egentligen borde vara 99% av inläggen. Men det är skoj att ha kvar som en dagbok ändå.
 
Jag har ju fått börja jobba också. Kör första passet på måndag och sen jobbar jag ett pass i veckan fram tills mitt sommarvik börjar. Är så himla glad och tacksam att jag får komma tillbaka till det här jobbet.
 
Jag har lagat matlådor till Johan idag. Han har börjat på LCHF igen och tappat 5 kilo första veckan!! Grattis till honom! Min vikt står stilla. Hade inte vägt mig på flera veckor då Lina påminde mig häromdagen. Känner mig otroligt fluffig men vågen står stilla så jag lär väl ha tappat muskler kanske?! 
 
Vet ni en annan grej? Jag har ju lagt ner dejtandet för jag tappade lite suget efter flera dejter med mesiga, töntiga, tråkiga och no pondus killar. Idag har jag mött flera killar från my past. En i kassan på Willys. En som kom och jobbade där jag var. En i bilen som jag mötte. En som kom och gick in på Willys då jag gick ut. De kändes som att dom var överallt, minnena från förr liksom. Ikväll klickade det till i telefonen och en ny gutt dök upp, kan bli en dejt känner jag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0