Jag hinner mycket om jag är kvick


Jag började jobba igår på mitt "sommar jobb". 
Trivs så bra där med både kunder och personal. Sen att jobba dygn är ju helt underbart! Vaknade dock 20 över 5 imorse och kunde inte somna om. Så jag låg och lyssnade på poddar och löste korsord nån timme. Sen hoppade jag upp och jobbade några timmar innan jag slutade klockan 9. Då åkte jag direkt till nästa jobb och jobbade till 17. Hoppade in i bilen, åkte förbi en snabbis hemma och bytte om till ridkläder och packade en träningsväska på 7 minuter haha..
 
I stallet fixade jag bara Winstons box och mat. Sen var dom såklart längst ner i hagen så jag sprang ut och hämtade in honom, självklart var han yber lerig också så borstningen tog vad som kändes som en evighet. Red till Nya järnvägen, fram och tillbaka på 37 minuter. Vi skrittade och travade bara för jag har fortfarande ont i nacken och det kändes av lite mer i kroppen då jag red. Vi gick några minuter till för hand och käkade lite gräs innan han fick gå ut till kompisarna i hagen igen. Det gick bra att rida. Känner mig nästan mindre rädd för att flyga av nu motför innan jag gjorde det. Det kanske kommer senare? Just idag kändes det bara så himla härligt att få vara ute på tur med min prins igen.
 
Kastade mig in i bilen och åkte mot träningen som nuförtiden börjar redan 19. Bytte om lite snabbt på parkeringen haha.. nöden har ingen lag? Insåg efter drygt halva träningen att nacken inte direkt var i form för ett Tabata pass så jag gick faktiskt ut när det var en övning kvar. Åkte mot Växbo och pratade en stund med syrran och plockade upp Baltazar som blev överlycklig av att se mig! Man blir så glad i hjärtat av det!
 
På hemvägen handlade vi så jag kan äta tacos imorgon och nu har jag landat i soffan efter en kort dusch. Är väldigt lycklig i hjärtat och glad av att ha så mycket jobb som jag ändå har inplanerat framöver. Nu blir det några avsnitt Pretty little liars och valnötter i sängen!

Kommentarer
Postat av: MalinKalin

Men shit vad du hann med mycket! :)

Svar: Haha ja ibland så :)
Hanna

2015-05-16 @ 18:29:11
URL: http://malinkalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0