W goes Storstallet

Imorse kom jag på den brilljanta ideen att jag och W skulle hänga med Lina och Dansa på hoppträning. Eller vi hängde på dit och red ensamma innan träningen började. Men det var medans de byggde i ordning alla hinder till träningen.
 
W var lätt att lasta, stannade lite och sniffade på transporten men gick sedan in utan problem. Ut hade han lite bråttom men stannade halvvägs ut och väntade till jag bad honom backa. Hem gick det typ lika bra, han gnäggar dock hela tiden när man åker så det hörs att vi kommer. Ut gick han precis så som jag ville.




 
Jag hoppade upp vid stallet och red ner till paddan. Han var lite spänd och tittig på allt som rörde sig så som hästar i hagen, människor som plockade med hindren och sen såg han lite spöken här och där. Väl i paddan skrittade vi runt och kände oss för. Han blev lugn ganska fort men var lite seg. Vi red lite runt runt hindren och någon volt och han var super duktig. Travade lite men fick inte riktigt fram honom. När de som byggde gick iväg till stallet för att fixa med hästarna så passade jag på att trava några varv med lite mer tryck under fötterna och sen tog vi även galopp i båda varven. Inte vår bästa ridning men jag är glad att vi gjorde det. Det var lite klumpigt och hattigt på grund av att jag var lite spänd.
 
Tyckte att det var super kul och hoppas vi kan göra det någon gång då och då nästa år!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0