Måndag

Jamen då kör vi en vecka igen. Känner mer och mer att jag verkligen valt rätt att inte utbilda mig till förskolärare som jag så länge haft som "back up plan". Jag älskar att jobba med barnen men att jobba dessa tider och i dessa tider då det inte finns vikarier att tillgå är inte optimalt. Tänk att jag nu i vuxen ålder får leka att det finns krokodiler och hajar under bron och få höra barnens oförstörda tankar om livet, det är en lyx känner jag! Som ni förstår slits jag lite på jobbet nu och jag tycker att det känns skönt att få skriva ner det för att kunna påminna mig om hur jag verkligen känner om jag i framtiden står inför beslut om att plugga eller inte. Jag ångrar att jag inte har pluggat till kurator!
 
Efter jobbet idag åkte jag direkt till stallet och red och pussade på min stora kärlek. Hemma i min egna lilla lägenhet som för tillfället är ganska städad och fräsch la jag mig i badet och lyssnade på podd om IS - Islamiska Staten, det skrämmer livet ur mig! Jag fattar verkligen inte att vi välkomnar dessa krigare hem till Sverige igen när de tagit beslutet att åka iväg för att "kriga" för nått så dumt. Inga brott går att bevisa och därför kan de inte dömmas enligt svensk lag. Det är ju helt rätt för man kan ju inte dömma människor hur som. MEN jag fattar inte att det kan vara möjligt att åka iväg och döda människor och sedan komma hem och leva på som vanligt?! Har man inte blitt av med den rättigheten då? Ush jag blir så himla arg och rädd.

Känner mig annars väldigt lugn och nöjd med känslan i livet nu. Känner en stor förändring sedan jag beslutade mig för att börja säga ja till mindre stress och mer lugn och vänner i vardagen. När jag märker att jag börjar planera in för mycket så slutar jag och börjar jag stressa runt typ i stallet eller hemma så får jag ta en tajmout på 10 minuter vilket gör att jag blir sjukt stressad i några minuter men att jag sedan inser att jag har detta liv och det vill jag leva härligt så mycket som möjligt av tiden.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0