Stolt

Är så himla stolt över mina beslut den senaste tiden. Jag har valt att säga Ja till mer väntid, mer hemmatid och mindre stress. Det gör ibland att jag väljer ett tråkigare liv för stunden men ett härligare liv i längden. Jag måste fokusera otroligt mycket på att välja just nu och har faktiskt lite dåligt samvete ibland för att jag prioriterar annorlunda. Det är konstigt det där att jag vet egentligen vad jag behöver göra för att allt ska fungera men att jag ändå VILL annat.

Idag har jag prioriterat middag med vänner före ridtur med vänner. Jag har prioriterat stallet och längre ridtur före umgänge med familjen. Jag prioriterade sovmorgon istället för tidig morgon i stallet och umgänge med familj. Imorgon prioriterar jag tvättid före att kolla på Linas träning för att kunna ha en till fri ridkväll i veckan som kommer. Jag prioriterar ridtur före vänbesök. Prioriterar middag med familj före senare ridtur så jag hinner med att titta på Linas träning och egen ridtur på W. Jag prioriterar flera saker högre än att åka på en intressant clinic i Gävle imorgon.

Min högsta prioritering just nu är NO stress. Känner att min mage är lite på gränsen till att balla ur ibland och det skulle sänka mig totalt.
Ikväll valde jag att stanna hemma istället för att gå ut trots att jag har haft en urhärlig kväll och ville ut och schejka loss lite. Kände dock att det inte var riktigt värt varken pengarna eller orken. Så nu ligger jag här på sängen ur snyggt sminkad och väldigt glad i hjärtat. Jag längtar som en tok tills imorgon då jag ska ut på tur med min prins igen. Jag får se till att alla saker jag väljer att göra är roligare och mer värda än allt jag inte väljer att göra just nu.

Gonatt 😙

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0