En sån där dag!

Vaknade på jobbet riktigt pigg! Gick hem och bytte om till stalloutfit och åkte och plockade upp Lina. Kände mig lite irriterad på att jag kanske hade bokat in för mycket för dagen. Det är så lätt att tänka att saker inte tar så lång tid och sen är det så lätt att det tar lång tid haha..
 
I stallet gjorde vi i ordning bruningarna för en tur ut på E! Det gick faktiskt riktigt dåligt. Ratten var stissig och jag blev spänd och flaxig. Vi travade mest hela tiden. Vid bron sa Lina massa grejer jag skulle kunna tänka på tex visa även lugn med kroppen i lättridningen och böj och andas typ. Jag sa "Ja men jag veeet". Jag vet det men det är svårt att få in känslan och göra rätt. Stackars Lina, jag är inte alltid en lätt brutta att ha att göra med. Hur som så gick sista travsträckan bättre, wiiihoo!! Men jag vinglade till knät tyvärr och det är så jäkla drygt att inte ha en helt frisk kropp. Ratten är så himla lugn i stallet nu och han uppskattar verkligen att få komma ut på våra ridturer!
 
Näst på tur var Winnie! Vi tog en tur i Hårga! All gångarter och han var riktigt pigg och glad! Han började hoppa upp med frambenen i galoppen en gång också så jag tänkte att han kanske tänkte slänga iväg nått bocksprång men så lugnande han sig. Han var riktigt på hugget och det är så himlans skoj!
Under tiden jag red W så målade Lina i stallet. Winston och Lukas hängde med mig till nya beteshagen där jag fixade en ingång. Sen fixade vi dit vatten, mineraler och salt. De verkade trivas ypperligt i sin nya miljö! Det hade då gått drygt 5 timmar sedan vi åkte mot stallet!! Hahaha.. 
 
Jag svischade hem och duschade och åkte sen och fixade nya naglar! Nu har jag höstiga röda, så fint! Sen blev det middag i Växbo med hela familjen. Syrran och familj har vart borta på semester och imorgon åker hon till vårt älskade Mallorca utan oss. Jag är avis men ändå inte alls. Konstigt det där, jag kan ju åka dit om jag vill men då missar jag ju här hemma istället. Mysigt med en kväll med familjen!
 
Dagen har flytit på väldigt skönt! Allting hans med utom städningen här hemma. Men vem bryr sig egentligen? Jag har iaf fixat sista lampan i vardagsrummet så nu ska jag nog spika upp tavlan jag fick av Lina och Victor där ovanför nå tag framöver. Jag har bytt alla lampor som gått sönder här hemma. Det är sjukt att så många lmpor kan gå sönder på en vecka. Men nu är till och med den i kylskåpet bytt och lysande.
 
Jag har bokat besiktningar till mina bilar och kollat igenom lampor, vätskor och triangel på Forden. Den hade en trasig positionslampa så jag åkte in på Statoil på vägen hem och köpte en ny och bytte den när jag tankade. Jag använde min "väskgaffel" för att ta bort plasten som sitter över lampan haha.. Då hade en annan lampa slocknat så jag fick dunka igång den. Nu hoppas jag att bilarna går igenom så att jag har Forden ett år framöver och kan sälja Passaten. Saknar lite stabiliteten i Passaten. På två av mina jobb har vi passater och de är verkligen en lite stabilare bil. På det andra jobbet har vis Skoda och den känns lite otymplig och stor. Hmm ja vi får väl se hur det blir på bilfronten framöver. Jag stör ju ihäl mig på dessa jävla ränder i rutan så jag hoppas att jag kommer att älska dom i vinter när det är is, eller näe jag kommer ju inte ha någon is?
 
Känns underbart att sitta här i soffan och filura halv ett på natten när jag ska upp och jobba ett dygn imorgon. Det är verkligen härligt att vara uppe nattetid tycker jag. Men nu blir det nog sängen. Men kanske ett avsnitt Castle på paddan. Jag tycker för övrigt att jag har gjort mig förtjänt av en padda. En privat padda. Måste klura ut vad den jag har här hemma heter och minne och sånt. Vill ha en lika, såklart. Varför förändring?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0