Att hela tiden välja rätt

Ikväll bor jag hos mina föräldrar en natt. Ibland är det så skönt att bara komma hem hit och inte behöva se allt som jag borde göra som det är hemma. Ikväll är jag dock här eftersom min bil dog idag. Den kommer inte finnas mer i mitt liv eftersom jag har valt att inte besiktiga den nå mer. En airbaglampa lyser och då går den inte igenom besiktningen i vilket fall. Jag har dock svårt för att hitta en ny bil. NIO bilar har jag nu sagt att jag köper om jag bara får kolla lite på den först, ALLA är redan sålda. Kan tyda på att jag har bra smak? Väldigt irriterande dock men jag får såklart skylla mig själv som inte köpt en bil tidigare.
 
Mina föräldrar är inte hemma, de är på någon teater och kommer kanske hem snart? Jag har i vilket fall hunnit läst nån blogg, duschat och så var det de här med mat. Jag läste LCHFingenjörens blogg och hon skrev om alla val vi gör i matväg. Det är så himlans lätt att bara välja fel. Jag vill inte att mat ska vara något jag mår dåligt över. Men det är svårt. Mycket svårare än jag nånsin tyckt. My skriver också att man inte behöver motivation utan ska typ skapa nya vanor och välja rätt.
 
Ikväll när jag öppnade kylskåpet här hemma så gjorde jag ett aktivt val. Här finns det så mycket skit. Kakburkar, drycker och choklad. Men jag valde att se det bästa för mig idag och det var ost och ost. Jag vet att jag kan göra bra val och jag behöver göra det. Idag valde jag rätt och jag hoppas att jag gör det imorgon också.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Bra gjort Hanna!

2016-06-30 @ 21:44:32
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0