Så trött & glad

Idag har vi vart i Trolska Skogen med förskolebarnen. Vilket ställe! Verkligen så mysigt och genomtänkt. Vi tyckte dock avslutningen skulle ha vart att träffa gubben i önskebrunnen och inte tomten?!

Väl hemma på förskolan klockan 16 på eftermiddagen skulle vi baka tårtor till imorgon. Både Lina och jag var liiite trötta i huvudet och jag hade hovslagar tid och hon skulle på spinning.  Så med en kvart tillgodo tog vi fram alla grejer till de 4 tårtorna. Vaniljkrämen hann inte ens bli tjock hahaha.. Vi gav upp och Rose-Marie fick ta över när det var grädden kvar. Så nu är det bara jordgubbarna som ska på imorgon.

Winston var såklart längst ut i hagen när jag kom till stallet. Dansa var vid grinden så hon följde mig ut och hämtade Winston och tillbaka hem haha hon är ju helt fantastisk för det mesta. Winston hade tappat en sko. Så jävla onödigt men men. Det gick superbra att sko honom trots benet, vilket kändes skönt!

Lovade Annika att stänga åt hönsen och jag är lite nojig för att göra det för jag är rädd för ormarna vilket borde vara onödigt eftersom Lina aldrig ser dom där. Jag gick in och precis när jag ska sträcka mig efter snöret så vajar brännässlorna till och jag stannar upp OCH VAD TROR NI KOMMER SLINGRANDE??? EN ORMJÄVEL! ! ! Jag skriker och springer och jag får sån hjärtklappning och sån sjuk reaktion att jag typ börjar grina av ormar. Jag fattar det inte. Hovslagaren fick gå in och stänga luckan! Vad tror ni är på exakt samma plats som ormen då? En liten mus som kommer kilade,  tror ni att jag skrek? Hahaha.. oh lord!

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på barnen som skriker utanför fönstret. Är så trött. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stackars dig jag vet hur det känns när ormen dyker upp!!!!Kram mamma

2016-06-22 @ 06:30:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0