Perfekt söndag

Började dagen med att bocka av "Todo listan"! Så himlans skönt att ha en vecka framför sig med mycket jobb och att då ha gjort mycket av småpysslet. Jag fattar inte hur det kan finnas så mycket småpyssel. Just nu är det mycket till School´s out i Söderhamn som ska fixas, aktivitetsrapporter ska in, kalendrar ska uppdateras med jobb och roligheter, hundpassning ska bokas in, veterinär ska bokas? och serien "Bron" måste kollas ;).
 
11 åkte jag mot stallet och Lina var redan där. W hade legat och sovit när hon kom in i stallet. De är inne nån timme på morgonen efter frukosten för att vila magarna. W fick komma ut och strosa en kort stund innan vi åkte mot Storstallet med Dansa. Ett paddpass stod på agendan. Hemma i stallet igen fick W komma ut på en fotoshoot, han blir så lycklig!
 
När vi kom hem så skulle jag städa och göra lägenheten redo för veckan men då var det strömavbrott. Så synd :P. Så då åkte jag mot Växbo och här ska jag stanna över natten tänkte jag. Fick grillat och håller nu på att göra det sista på min fina Todo. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0