Härlig måndag!

Idag hade jag ställt klockan på 6 och halv sju för att gå upp och träna. Haha jag tränade inte. Tänk att jag ens kan få en sån idé? Helt galet. Kanske var det healingen jag fick igår kväll. Jag var med på en distans healing via en grupp jag är med i. Så himla spännande. Man la sig ner och så skickade några personer healing rakt ner i mitt sovrum. Mina händer pirrade och min kropp gjorde inte alls ont i 30 minuter. Kan det verkligen hänga ihop? Efter det fick jag ont i huvudet, inte huvudvärk utan mer som att någon drog mig lite i håret och tröck. De berättade att det var mitt kronchakra som måste öppnas mer för att kuna vara mottaglig för healingen typ. Det var fler som fick ont i huvudet men någon skulle dricka vatten och så var det nå annat så ingen mer hade mitt "fel".
 
Googlade på kronchakra idag och känner att det skulle kunna stämma. "Människor som har ett stängt sjunde chakra känns igen på sin totala brist på tillit till Universum, andra människor, sig själva och helt enkelt livet självt.". Jag känner typ ingen tillit till någonting. Känner mig lite lost och fattar verkligen inte vad världen har för stor plan för mig. Så det kan ju kanske vara sant?! Ja den som lever får se när mitt chakra öppnar sig.
 
 
Ikväll har vi vart i stallet och pysslat runt. Tror nu när jag tänker efter att Lina fixade hela stallet själv typ. Vi red till Linas åker och Winston och jag red nått varv sen ställde vi oss på sidan och kollade på. Dansa var superstark och jättefin. Sen red vi hem och gjorde det sista. En riktigt mysig kväll (förutom att jag klev på en död fågel). 
 
Nu har jag diskat i en evighet och lyssnat på podd. Har jag tipsat om "Häst & ryttare" podden? Finns många avsnitt, vissa är bättre än andra men alla är bra. Nu när jag är i tipsartagen kan jag tipsa om köttbullar och rödbetssallad också! Så jäkla gott! Ikväll med några smörstekta champinjoner. Mums!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0