Ägg

Alltså det här med ägg är ju så dubbelt. Att det kan vara så gott med kladdkaka med ägg i är för mig ett mysterium då jag verkligen inte gillar ägg. Men ägg är en av hörnstenarna för att jag ska lyckas gå ner i vikt. Så ett mål per dag ska vara ägg, endast ägg inte ägg i en måltid utan typ kokta ägg eller stekta ägg, möjligtvis omelette.
 
Jag har grunnat på varför jag spårat ur tidigare, tror det var typ 2015. Träningen tog sjukt mycket på mig. Alltså att jag fick ont av att träna. I kroppen fick jag mycket mer värk än jag någonsin haft och knät har jag fått riktiga problem med. Jag hade nog mer och mer övergått från fullt fokus på maten till mycket mer fokus på träning med kilometrar och minuter och prestationer i träningen. Det var sååå kul att se resultat och jag blev lika beroende av det som jag är av socker. Jag byter beroende hela tiden. Så jag får ha koll på det så jag inte går bananas in i någonting annat nu för det vill min hjärna så himla mycket.
 
Jag är inte motiverad tyvärr, men tänker att det är ett bra utgångsläge. Jag kommer just nu endast ha fokus på vikten, går jag inte ner i vikt så tänker jag att jag ska ändra kosten. Jag tänker använda min envishet.
 
Jag anser inte att jag har varit helt urspårad i flera år utan jag tror mest att jag ätit för mycket. Främst för mycket av det som är "godkänt" men även annat.
 
Det var min bikt för idag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0