Stolt

Jag har hitills i januari inte brytit mot min tanke för året en enda gång! Det är att jag ska göra så mycket jag vill men utan att stressa. Jag kan alltså ha mina härliga fulla dagar men det får inte bli stress av det. Just nu har jag skalat av mycket, bokar inte in så mycket i förväg och tagit mer familjetid. Känner att jag behöver komma hem dit och bara vara ibland. Tar även många bad och kollar på sinnessjukt mycket serier.
 
Jag har också insett att jag nu kommer att ha detta jobb till maj och kan nu skapa nya vanor. Alltså när mitt liv redan är ganska uppstrukturerat på grund av jobbet så blir resten lite lättare att anpassa eftersom det involverar andra människor. Jobbet tar så himla mycket tid när man jobbar vardagar. Och som det är just nu så trivs jag superbra på denna tjänst och jag känner att det bara ger mig utmanaingar och gör mig glad. Jag kommer under inga omständigheter sätta mig i en jobbsituation där jag inte trivs.
 
Jag har prioriterat att laga matlådor och se till att jag alltid har saker hemma samt med mig. Det är en lättnad!
 
Värken i kroppen är helt okej!! Om det finns något som gör mig glad så är det det. Att kunna vakna och vara utvilad för att jag har fått sova utan att vakna av värk. Att kunna vakna och bara kliva upp och va redo för nått skoj. Att kunna känna att jag orkar rida. Att inte hela tiden känna mig som 67 år. Det är lite en dröm!
Vad jag har gjort? Uteslutit mjöl(har ätit lite allt möjligt) Just nu äter jag strikt LCHF. Äter Magdalena Graafs All in one boost! Rekommenderar dom starkt! Äter även Gurkmeja och MSM, lite mer än tidigare. Det är ju för leder och smärtstillande. Jag har även börjat gå hos en sjukgymnast och ska göra det under hela 2017(har börjat många gånger men slutar alltid men nu ska jag prioritera dessa tider lite högre).
 
Ja men summasumarum så mår jag bra just nu. Det knorrar lite i hästlivet eftersom jag har fått någon hangup på att vara rädd för för mycket saker än vad jag tycker är sunt. Men när restan av livet går smidigt så klarar jag av denna kampen lätt.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0