Knäckebröd - LCHF
On your command. Här kommer det godaste brödet i LCHF väg. Det krigar lite med ostbrödet men jag älskar att det är lite tuggmotstånd och jag kan äta en bit till varje måltid!
Du behöver:
3 dl linfrön
3 dl linfrön
1,5 dl sesamfrön (skalade har lägre kolhydratinnehåll och är billigare)
1,5 dl pumpafrön
5 dl vatten
salt
5 dl vatten
salt
* Lägg alla frön i blöt i 3 timmar.
* Låt massan ”växa” tills den blir geléaktig.
* Bred ut smeten på två plåtar med bakplåtspapper och salta (krydda efter smak om du vill ha mer smak).
* In i ugnen 1,5 timmar i 150 grader. Öppna luckan ibland för att släppa ut fukt.
* Skär upp brödet i bitar i valfri storlek medans det är varmt.
* Skär upp brödet i bitar i valfri storlek medans det är varmt.
Kommentarer
Postat av: Hanna
Du är så fin Hanna och duktig!
Nu gör jag det här knäckebrödet =)
Postat av: Jessica
Måste prova knäckebrödet, låter supergott!!
Trackback