Fylld kycklingfilé
Jag fixade ihop middagen här hemma ikväll. Vi handlade på Ica Maxi, hur stor och jobbig affär som helst. Folk överallt och varor av alla slag. Att hitta de få jag ville ha var fan en pärs. Köpte massa annat gott också men det får ni se senare.
Du behöver:
Du behöver:
4 kycklingfileér (färska helst för dom är mindre blöt)
1 mosarellaost
8+5 soltorkadetomater
1 paket fryst Basilika
1 creme fraiche
salt & peppar
Do it like this:
* Skär en skåra i mitten på kycklingfileérna.
* Hacka tomaterna(8 av dom) rätt smått, grovhacka osten och blanda ihop med basilikan.
* Smörj in fileérna med röran samtidigt som du stoppar dom full med röra.
* Salta och peppra.
* Lägg på plåt med papper och in i ugn i 200 grader, 45 minuter(beror på storlek)
Såsen rör du ihop resten av basilikan, 4-5 hackade soltorkadetomater och salta. Klar.
Vi åt detta tillsammans med Slajsen!
Såsen rör du ihop resten av basilikan, 4-5 hackade soltorkadetomater och salta. Klar.
Vi åt detta tillsammans med Slajsen!
Kommentarer
Postat av: sanna
ska lätt göra receptet i veckan=)
Trackback