Fridays cuddle

Idag har jag verkligen ansträngt mig för att få lite fredags känsla. Jag jobbar ju alltid varannan helg så helgerna känns inte som något speciellt. Men idag kände jag för att verkligen göra helg, trots att jag jobbar hela helgen sen. Jag ska äta middag med vänner och bara ha det bra!

Jag kockade ihop lite ostchips. Så himla gott. Så himla enkelt. Så perfekt.
Jag köpte skivadost 27% fett och skar i mindre bitar, sen la jag upp dom på en plåt, kryddade med vitlökspulver, chili och salt och körde i ugnen 200 grader, ca 20 minuter. Ta Da färdigt!


Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

Jag tycker att nikotin är ett beroende. Sen vill jag hellre snusa än snorta kokain om man ska jämföra med andra beroendeframkallande medel. Jo jag tycker nog du dömt en hel del om du säger att rökare är lata. Tror de vänner jag har som är det största arbetsmyrorna är rökare. Dom röker ju när det är rast. Sen jobbar dom arslet av sig. Då tycker jag man hoppar på personen i fråga och inte själva rökningen. Jag tycker som jag skrivit några gånger nu inte heller om rökning av alla möjliga orsaker. Men några av de finaste människorna i mitt liv röker och jag vet att dom är allt annat än lata. Tror också att man kan mycket om man vill. Men jag VILL av hela mitt hjärta sluta med substanser jag nu sitter och är beroende av men just nu är min kropp inte redo att sluta. Jag klarar alltså inte av det. Det gör inte mig lat anser jag utan det funkar inte just nu. När marken skakar kan det vara så att det inte går tyvärr. Nu har jag ju aldrig rökt men jag kan tänka mig att det är samma sak där. Men i rätt mående tror jag alla fixar det för jag har den tron på människor. SÅg för övrigt gott ut de där! Ha en bra fredagskväll!

2012-05-04 @ 19:16:54
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0