En perfekt ridtur (nästan)

Hade bokat en ridtur med Lina och Noa idag. Missade lunchen med familjen men what the heck tänk om jag missat den här ridturen. Vi red till E, det är en liten grusväg genom skog och förbi några hus(tänkte så att ni får någon bild av hur det ser ut där). Jag tyckte att vi höll igång mycket, fast Lina tyckte att det var mycket skritt också. Jag tror Winston och jag behöver lite pauser för att återhämta oss emellanåt också så det var helt perfekt. Men i framtiden ska E bli vår konditionstränings runda!
 
Vi galopperade jättefort en gång kändes som att vi flög fram så jag gav iväg ett glädjetjut! Det märks att Lina är van att rida med "trygga varje dag ridare" för hon blir nog lite förvånad av alla mina ljud haha. Fast jag tror hon tycker det är roligt att rida med mig och få se våra framsteg och liksom få vara lite 12 år igen och bara ha roligt! Kan tillägga att det är första gången det känns som att Winston flyger fram för han har annars en ganska knackig och flamsig galopp där jag får ligga på honom hela tiden för att han inte ska bryta av.
 
Det är så himla roligt! Winston tyckte nog dagen ridtur var den roligaste i vår historia för han fick springa massor och jag släppte lite på kontrollen och lät han få gå lite som han ville. Han var genomsnäll idag, inga skutt inga hopp ingen backning och ju bättre jag red desto lättare blev han i handen. Han blev dock rädd när han tappade skon och galopperade rakt ner i diket på andra sidan vägen och sen upp igen i ett nafs. Sen tog vi det väldigt lugnt hem, vi försökte trava några gånger men båda våra hästar var taggade till tänderna och tog galopp istället haha.. Glada hästar och glada ryttare.
 
Överlyckliga!!
NÄSTANét i rubriken syftar just på att han tappade en sko på vänster fram. Skit tråkigt nu när vi är så på G men ganska passande eftersom jag har planerat ganska mycket träning från marken kommande veckan. En annan dålig grej var att jag fick känning i knät när vi nästan var tillbaka vid järnvägen så jag hoppade av och gick landsvägen hem. Som tur är så skulle Lina träna att "gå i, över och genom diken" vid ett bra dike vid kyrkan så då gick jag före några gånger med Winston och då släppte det i knät. Så nu hoppas jag att det är bra så för det känns ingenting alls nu!

Kommentarer
Postat av: Lina

Grymt rolig ridtur idag med roliga hästar!

Landsväg är en mycket större väg än den vi gick efter (som 83:an som går mellan Kilafors och Bollnäs), så nu lurar du läsarna ;)

Svar: Men åå asfalt menade jag bara :)
Hanna

2013-11-02 @ 19:59:05
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0