Onsdag

Idag har det vart en riktig toppen dag. Har lite ont i kroppen av träningen igår men annars känns allting bra. Började dagen med att sova över, vaknade strax före nio. Hoppade upp och var galet taggad på att åka och rida. Åt en smoothie på vägen till stallet. Mockade stallet innan jag släppte in min fina polle.

Hade som vanligt en plan med vad jag skulle göra med honom. Idag var det väldigt simpla saker som att trava till verkstaden och tillbaka och ut till asfaltsvägen vid Årtalshuset. Allting gick toppen bra! Han skötte sig så himla bra och kändes trygg. Han började dock galoppera en gång när vi travade ut mot asfaltsvägen vilket är lite underligt för det är inte på hemvägen så han var väl bara piggelin. Sen gjorde han någon grej, vet inte om han blev rädd eller om han halkade, jag höll på att drutta av framåt i alla fall och det är ju det Lina hela tiden säger till mig, att jag måste luta mig bakåt!!. Så nu har vi vart ut helt själva och det känns bra.
 
 
Efter att jag ridit så plockade jag av sadeln och provade min nya barbackagjord. Ville se om den passade och om det kändes underligt att sitta på honom med den på. Först körde jag lite NH med honom i repgrimman. Så himla duktig men blir allt lite vrång när han ska trava runt mig. Sen skulle jag prova att hoppa upp på honom då. Herregud vad jag höll på. Jag har börjat låta honom gå lite framåt direkt efter jag hoppat upp i sadeln och det är inte någonting jag tänker på när jag rider med sadel. Men att han börjar gå direkt jag lagt foten över hans rygg är inte optimalt utan sadel. Så jag gled hit och dit och gled av riktigt två gånger haha.. En gång gick han in i ladan med mig på och så gled jag av där. Jag bestämde mig för att jag skulle komma upp och få honom att lyssna. Så vi höll på bra länge. Sen kom jag upp och satt otroligt bra så då gick vi ett varv åt varje håll på en volt på gården i REPGRIMMA. Jag är stolt. Jag vill nämligen ha en häst som man kan rida med så lätta medel som möjligt. Även om man inte rider i repgrimma till vardags så tycker jag det är otroligt coolt att det funkar. Vi hade flera helt fantastiska timmar tillsammans!

Sen handlade jag massa vegetarisk mat innan jag taggade med en Celcius och drog ut på en Intervalltur, det gick segt idag, det var så halt så det var inte så roligt. Väl hemma kockade jag och E grönsaksbiffar, skaldjurssås/soppa och tsatsiki. Mums!
 
Nyss var jag ute på en kvällstur med Baltazar, passade på att köra 6 km så det blev ett pass till. Så nu sitter jag i soffan och är ganska trött. Lycklig och trött, typ det bästa man kan vara:)!

Kommentarer
Postat av: Lina

"tog in min fina häst" - förstå vad häftigt att du kan skriva så! :)) Ni verkar ha haft en skön dag utan stressmonstret :)

Svar: Wiiie ja härligt!
Hanna

2013-11-13 @ 22:00:23
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0