Skit dag

Idag är jag ledsen och besviken. Jag skulle grina om jag tog mig tiden men det är tur att det är fullt upp en dag som denna. Nu ska jag fixa maten till ikväll då vi ska ha en mysig kväll på relaxen med bubbelpool och massa tjittertjatter. Hoppas det kan få mig på andra tankar för imorgon kommer nog beslutet tas och det kommer bli tufft. Kan inte ens tänka på det just nu.
 
Jag känner bara varför varför varför och hur kunde allt bli så annorlunda. Om det var något som skulle påverka mitt beslut om Winston så var det ju hur jag klarade av honom. Framförallt i ridningen och den kunde faktiskt inte gå bättre än såhär. Jag ska berätta för er. En annan dag. Just nu måste jag tänka och kolla upp saker.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna Andersson

Men har du tagit beslutet att icke köpa fina Winston? Har du någon annan på G eller ska du inte ha häst alls? Tyckte ni var så fina tillsammans och han verkade go och trygg!

Svar: Nej jag har inte tagit något beslut om att köpa eller ej :). Har ingen annan häst på G. Winston är en jättetrevlig häst med super härligt personlighet. Han är dock stor och det medför ganska mycket problem som jag inte alls räknat med faktiskt, korkat kan tyckas men nu är det som det är.
Hanna

2013-11-08 @ 08:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0