Hej dåliga humör

Idag har jag varit en riktig sur människa. Arg på korkade bilister, människor i allmänhet, inget tålamod och bara less. Höll på att skälla ut en stackars pojk på affärn. Då insåg jag att jag måste skärpa mig. Men ändå hur kan folk få beté sig egentligen innan någon reagerar. Om man är personal så ska man kunna svara på en fråga utan att vara snäsig OCH detta oavsätt om jag står och vrål skäller även om jag nu inte gjorde det. Jag är så jävla trött på människor sätt att hela tiden skylla ifrån sig och gnälla om saker i deras liv. 
 
Hur som helst åkte jag till stallet själv idag och tog en promenad i en timme med Winston. Han skötte sig exemplariskt. Har tagit ett beslut att veterinärbesiktiga honom. Jag vill veta vad det är med bakbenet och om han är hel och inte har ont. Jag är kär i honom. Han ger mig ett leende på läpparna och pirr i magen samtidigt som jag får en klump av oro där.
 
Baltazar har varit på så himla bra humör idag! Helt galen och rusat runt i löven och skällt och bråkat med mig men på sitt allra kärleksfullaste sätt. Med djuren har jag haft en ängels tålamod idag. Ni vet sådär att när Baltazar drygat sig lite extra för att få tre extra klappar så har jag bara satt mig på huk och andas istället för att bli galen. Eller som när Winston ville käka gräs för 715 gången så satte jag mig bredvid honom och pussade på honom. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0