Hello

Min kropp är mör och mitt huvud är trött. Har varit ute och borta precis hela dagen idag. Var en riktigt rolig hoppträning på ridhuset. Känns som att jag kan hänga med mycket mer med inner och ytter tygel och bogar som flyter ut hit och dit. Lina får förklara 73 gånger och gör det utan att blinka.
 
Vi gick till padocken med Dansa och Winston. Jag red dit och hoppade av när vi kom fram och filmade Lina och Dansa. Sen red jag en sväng och det gick ganska bra. Han fick jobba och gjorde det jättebra sålänge som jag gjorde det jag skulle. Kul! Han bockade dock en gång och det var inte så kul men hästen i hagen bredvid brallade loss så Winston ville väl också visa vad han kunde, så han bockade ett hopp och sen var det bra. Jag försöker focusera på det positiva nu för typ 97% av all ridning går ju faktiskt riktigt bra.
 
Sen åkte vi till Storstallet och mockade och donade innan vi fick gå längst ner i hagen och ta upp hästarna. Sjukt jobbigt i totalt mörker, det är säkert 1.5 kilometer fram och tillbaka. Väl uppe fixade vi i ordning Tage och Bronzac och red 50 meter då Lina märker att hon får väldigt ont i nacken av att endast skritta. Så vi red en kort sväng runt chokladhuset och sen hem. Om Lina påpekar att det gör ont, då gör det ont så jag övertygade henne lite om att hon måste vila nacken. Lite trist att vi red en kortis sista dagen jag var hästvakt till Tage men hälsan framför allt, sen var jag ganska trött i kroppen så det var kanske lika bra!
 
Min dag slutade dock inte där. Någon gång mellan 19 och 20 skulle jag möta upp vår hovslagare som skulle kolla på Winstons hovar för att bedömma om han kan och vill sko dom. De är inte i toppskick. Han kom dock klockan 20 såklart bara för att jag var i stallet 19. Tog in hästarna och pysslade, pysslade innebar borsta och damma av två lortgrisar och mysa med våra andra två stjärnor. Hovslagaren som skulle komma in och titta en sväng stannade i två timmar. Otroligt trevlig och kunnig. Jag var dock helt slut så jag släckte till slut lampan och gick hem. Om han vill sko hästen?! Mmm det får vi se.

 
Tage och jag efter vår runda i mörkret och Lukas innan borstningen.
 
Allt som allt har jag haft en toppen dag med bästa Lina och våra fina hästar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0