Slappis

Det går kanske bra nu?! Jag har under de senaste två veckorna märkt att huden återigen börjar hänga mer. Jag har förnekat och bara gömt allting under mina kläder. Så häromdagen kom jag på. Tänk om det är så att jag börjar tappa mer fett och att det är därför huden börjar hänga mer igen. För det känns som att den stramade upp sig lite ett tag. Det kan vara så att jag inbillar mig.
 
Det var ett tag sedan jag la ut några jämförsbilder så här kommer några. Jag vet att det är helt olika typer av bilder. Men jag kan faktiskt i ärlighetens namn säga att att zooma in kroppen nära inte är till min fördel. Ser ni att mina ena sida är jättefin och den andra är helt up fuckad?. Bara att ha en bikini topp på mig utan att få flera cm valkar ger mig ett hopp om framtiden!! Skiljer typ 47 kilo mellan bilderna!
 
 
2013-10-04

2010-07-08
 
Jag tycker faktiskt jag får påminna mig om att jag har kommit en bra bit på vägen och jag vill för första gången i mitt liv hellre ha flebbig lös hud än allt fett. Så nu är jag lite mer pepp igen!!
 
Kan ni snälla som läser min blogg på grund av LCHF, bantning, viktnedgång, diet, må bra!! berätta om era resor?! Har du en blogg så skriv i den så jag får läsa om dig! Är det någonting ni vill att jag ska skriva mer om inom detta område?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad du är duktig. Vilken skillnad! Var stolt och glad över ditt resultat. Sen har du en väldigt fin häst. Hoppas allt går bra med honom.

Svar: Tack :) Ja hästen är verkligen en ögonsten :). Tack det hoppas jag med!
Hanna

2013-10-05 @ 14:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0