Förändring

Jag fick för mig att jag ville plugga för några dagar sedan. Det jag vill jobba med är människor. Gärna personal på olika företag. Kanske ekonomi. Administrativt men inte enbart kontorsjobb. Jag vill hjälpa företag att förbättra sin personal och sina tjänster. Det känns som att det är det jag är bra på och jag tycker att det är väldigt roligt.
 
När jag kommer till ett jobb så trivs jag kanon i 6 månader. Jag ser vad som kan ändras och ger ofta arbetsplatsen min syn på saker och ting. Det jag tycker om är att ändra saker. Sen tröttnar jag ofta. Så jag tror det är min uppgift i livet jag har bara inte insett det innan. Jag behöver utmaningar inom allt annat i mitt liv, har dock inte kopplat ihop det med jobb.
 
Det som blir klurigt nu är att hitta rätt utbildning. Min tanke var/är att flytta till en tvåa nu och det passar ju inte alls speciellt bra om jag ska plugga(vara pank). Det bästa är om jag har en häst så är det där jag kan få en massa energi att använda i pluggandet. Fast å andra sidan så skulle jag lika gärna öppna ett hund dagis. Mina tankar goes bananas..
Försöker intala mig detta, det går sådär. Mormor och morfar det betyder "Var inte rädd att förändras. Du kanske förlorar någonting bra men du kanske får någonting bättre."

Kommentarer
Postat av: sanna

HR konsult, dvs personalvetare , det som Lubba jobbar med :)

2013-09-16 @ 09:35:42
Postat av: Magda

Jag är ju världens plugg-nörd så kan inte låta bli att ge några förslag ;). PA (Personal administratör), SYV (studie- och yrkesvägledare) och såklart Socionom (Bli kollega med mig! Mycket fler yrken än man tror och bra arbetsmarknad)

Svar: Tack fina du! Ska och kolla på olika utbildningar i veckan :)
Hanna

2013-09-19 @ 08:49:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0