Hästar

Idag började vi med en tur till ridskolan med Dansa för att prova ut sadel och sedan träna för Patrik. Dansa skötte sig exemplariskt vid sadelprovningen, stod som ett ljus och gosade in sig i mig eller Lina mest hela tiden. Charmig brutta det där!
 
Träningen kunde väl inte ha gått bättre. Lina fnittrade fram på Dansas rygg och det säger väl allt haha.. Så himla roligt att se att de hittar varandra och att Dansa verkligen ger med sig nu och gör som hon blir tillsagd och att hon tycker att det är skoj! Lastningen hem gjorde vi i hagel, blåst och med en lite vrång Dansa. Jag morrade tillslut till för jag var alldeles blöt, hal och iskall och då gick hon in haha.. 
 
Hemma i stallet hämtade jag in Winston som för övrigt känns mindre och mindre för varje dag. Fattar inte hur det kommer sig men snart mycket snart kommer jag att kunna studsa upp på honom från marken utan några problem. Idag red vi en ny väg på andra sidan storvägen. Winston var en riktig dröm att rida. Jag gillar nog när det är lite fart i gubben ändå. Han blir lite tittigare och slirigare men just idag kändes det riktigt härligt. Vi red förbi ladugården och över vägen och ut på åkrarna!! Ja det går en "traktorväg" ut mellan hagarna och sen rakt ut på en åker och vi travade näst intill hela tiden. Winston blev lite taggad men höll sig till trav hela vägen bort. Hem tog jag en chansning och lät honom galoppera en sväng och det tyckte han var riktigt skoj(Jag med men bara i smyg). Vi gick över vattenfåror och Winston tvekade inte en endaste gång och inte hoppade han heller. När vi kom vid Verkstaden smackade jag på honom lite lite och han sätter av i värsta galoppen från skritt, det var väl det enda han gjorde idag som jag inte bad om. Hade skitbra skritt och var helt ljuvlig. Jag hoppade dessutom upp från en lastpall, ni vet 1 dm typ, lite annat än min 40 cm stubbe det.
 
Sen åkte vi till Storstallet och Lina pysslade i stallet och med Bronzac medans jag och hundarna slappade. Var så nedrans trött så jag kunde ha somnat på stallgolvet. Kollade på Marie när hon red Baronen en stund också. Sen gick vi till skogen allihopa och jag och hundarna lekte medans Lina red vidare en till sväng.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0