Klättring

Ikväll körde vi klättring med hästarna. Jag hade bestämt mig för att rida barbacka(eller fuskar med gjorde såklart) och det gick galant. Det började med att jag hörde grannarnas smattrande mopeder/crossar/fyrhjulingar och tänkte att det här kan ju gå hu som helst.
 
Vi gick till Skolbacken först och red den 4 gånger, Winston var lite tittig och spänd men hade bra goo framåt ändå. Det blåste väldigt mycket på vissa ställen och nästan ingenting på vissa. Vi travade lite efter stigen hemåt men annars körde vi bara skritt. Sen körde vi två rundor i Skogen. Jag känner mig nästan helt lugn när vi kommer ut ur skogen och ner på en liten åkerplätt nu, tidigare har jag tänkt att det är ett perfekt tillfälle för Winston att dra iväg.
 
Efter det travade vi 3 vändor fram och tillbaka Verkstan och vägen till vänster. Winston gick så himla fint men på grund av att han gick väldigt fint och mjukt så blev han även seg. Sen var Dansa lite energisk idag så hon var nära rumpan lite nu och då tror jag och då tvärnitade han. Så vi fick jobba oss fram men det gick ändå bra. Det är så himla härligt när man känner att Winston rygg åker upp och han blir som ingenting i handen och lyssnar superbra. Duktig duktig häst!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0