Paddock - höger galopp

Herre min je vad vad Winston var tittig idag. Trodde han skulle göra något dumt men han skötte sig så jäkla bra. Vi kom fram till paddocken och han ville inte gå över en cementplatta som är där, Dansa gick förbi och sen lyckades vi komma över.
 
Vi värmde upp med att skritta runt och böja och ställa om lite, han coolade ner sig ganska snabbt. Gick lite runt hindren som var uppställda och gick ut i hörnen och förbi överallt och i vattenpölarna så att han skulle vänja sig.
Paddocken är ganska liten så när Dansa och Lina tränade så stod vi i mitten och övade på att stå stilla medans våra kompisar tränade, det gick galant! Medans dom pausade så tränade vi högergalopp och satan vad svårt det var att galoppera på spår, eller alltså min balans var som bortblåst, dels för att vi tog högergalopp!!! och sen för att det svängde hela tiden. Min balans var kass idag, både i traven och högergaloppen. Men det var det enda minuset. Winston tog höger galopp varje gång jag bad honom och galoppen sen gick inte så bra för vi flängde mest överallt men vi tog den!!
 
Är sjukt nöjd med Winstons insats idag. Min egen kunde i dagens läge inte varit bättre för jag är inte bättre än såhär för jag försökte mitt bästa och det är allt jag kan kräva. Imorgon ska vi ut och högergaloppa på E!!
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Tur Dansa är så tuff! ;) Ni var jätteduktiga!

2014-04-08 @ 12:34:05
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0