Botad by WDL

Det senaste dygnet alltså, herregud. Jag ringde tandläkaren igår för jag har så ont i min vänstra käke. Jag tänkte att jag skulle få en tid i höst, de ville att jag skulle komma igår. Jag jobbade dock så jag fick en tid idag. Efter det samtalet var jag som i ett vakum. Jag hatar smärta och tandläkare är lika med smärta för mig. Jag kan inte styra mig själv och det gör mig vansinnigt frustrerad och så grinar jag. I massor grinar jag.
 
Jag gick dit idag och det var bra gjort av mig. Fick en super tandläkare vid namn Wolf. Efteråt fick jag världens huvudvärk och jag har varit gråtfärdig typ hela dagen. Mått allmänt kasst. Mest på grund av att jag inte kan förstå varför jag inte kan kontrollera mig själv utan att någonting annat tar över min kropp.
 
Jag låg här hemma i soffan och tänkte att jag aldrig kommer att kunna rida idag för jag skulle inte klara av det. Men jag vet att stallet ger mig alltid en bättre känsla. Så jag åkte och red med Lina och det var så befriande. Någonting som jag kunde påverka själv hur jag gör och bara njuta! Winston var ett litet svin idag men det gjorde ingenting för jag slapp åtminstone tänka på mig själv.
 
Just nu känner jag mig svettig, klibbig, TRÖTT och väldigt glad!
Jag, Winston, Dansa och Lina = The absolut bästa botemedlet mot allt.

Kommentarer
Postat av: Kina

Bra att just Du fick Wolf :-) visst är han bra. Tänkte föreslå honom för dig för någon vecka sedan när du skrev och frågade ang tandläkare men då var du inne på ett privat alternativ. Rekommenderar honom varmt!
//Kina

2014-08-07 @ 19:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0