Inkörningen

Jag vill helst av allt bara rida varje dag och mysa runt med min största vän. Men jag har bestämt mig. Inkörningen ska fullbordas. En stund idag tänkte jag att jag kör in Winston för att inte behöva gå ner något mer i vikt och att jag bara lurar mig själv. Men det beror såklart inte på det, anledningen till att jag kör in honom alltså. Vi är inte sams jag och min hjärna just nu. Den bråkar med mig mest hela tiden.
 
Winston och jag tog en tömkörningsrunda idag. Gick upp över Kullen och sen hem Raskerns, det är ca 6 km. Han var som en dröm. Går på jättebra och bryr sig inte om någonting vi stöter på som han nog skulle reagerat på om jag red. Vi fick sällskap av Anders och Sune i bilen en bit då de kom och skulle åka hem. Så mysigt och det känns lite som i Växbo när man känner lite människor efter vägarna. Han blev lite jollig vid Promenaden när det var bilar lite överallt ett tag. Vet inte om det var jag som stressade upp honom eller om han stressade upp sig själv.
 
Annika berättade att hon har en trilla som vi ska kika på om den är hel och passar så kan vi köra med den. Ska bli så himla roligt att ut och åka med Winston för han lever verkligen upp under körningarna. Annika verkar också tycka att det ska bli kul och det är roligt. Som jag tycker om denna hästen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0