Ny väg "Båtplatsen"

Idag tog vi oss ut på en tur i det något kyliga vädret. Det är stenhårt i marken så farten fick hållas nere mer än vad jag hade trott. Men det var en riktigt mysig ridtur till en för mig ny plats. Winston visade det tydligt, uppspärrade näsborrar och snygg som satan. Det var dock en perfekt skrittväg och det finns möjligheter till att hålla igång när det inte är stenhårt i marken såklart. Vi travade lite idag och tog en galopp. I galoppen blev båda hästarna spralliga och Winston bockade riktigt ordentligt, tvärnit, ner med huvudet och rakt upp i luften med alla ben samtidigt, två gånger, sen var han nöjd. Jag är inte säker på vad Noa och Lina gjorde då jag var fullt upptagen med mitt eget men det hade inte heller kommit så långt framåt vad jag kunde bedöma av avståndet haha.. 
 
Det är helt sjukt att jag kan ta så "lätt" på detta nu för tiden. Jag vet att det är livsfarligt, men det är det ju att sätta sig på en häst överhuvudtaget. Men jag tror som idag att Winston bara blev skitsur för att Noa gick förbi oss och att han sen skulle galoppera gjorde att han fick chansen att liksom visa det lite. Jag har ju tur som en tok som sitter kvar. Men som jag alltid säger när han gör något värre än vad han har gjort, det behöver inte bli snabbare eller högre än såhär, TACK. Winston var riktigt rolig att rida idag förövrigt men lite fjantig för saker längst ut vid Båtplatsen och otroligt seg i lysnandet på skänkeln på vägen fram till Tåget.
 


Det är så härligt sånna här dagar då vi bara hänger runt i stallet och njuter av våra liv. Fyra timmar gick i ett nafs och efter det har vi shoppat julklappar. När Lina åkte på klättring kom syrran och barnen hit och mös lite med kattungarna. Nu har dom precis åkt så jag ska slänga mig på soffan och kolla ikapp julkalendern!

Kommentarer
Postat av: Lina

PLatsen heter HAMBERS. Plugga in det :)

Svar: Haha hade för mig att det var något på H och försökte Googla men näe nu blire Båtplatsen :P
Hanna

2014-12-17 @ 22:37:12
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Lina

Nej du får plugga! Du kan inte komma och ändra mina "barndomsnamn"!!!

Svar: Hihi jomen sörru det är det som är det fina att jag kan, för ni har så underliga och många namn som inte passar till platsen ;P
Hanna

2014-12-17 @ 22:57:38
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0