Vi rider och rider

Vi har ju ridit massor under den senaste veckan och jag har inte riktigt tagit mig för att skriva om alla turer. Winston är en toppen häst som jag lär mig massor på mest hela tiden. Noa som numera är vår andrehäst på alla turer eftersom Dansa vilar är lite spattigare och slirigare än vad Dansa är faktiskt. Men de senaste veckorna har Lina kommit på något knep så Noa sköter sig mycket bra. Vi har den senaste veckan mest strosat runt med mycket skritt eftersom det är så hårt i marken.
 
Vi var och Julade i Hårga som jag la ut bilder på tidigare. Winston var hur fin som helst men ville gärna dra på lite efter Noa. Vi skrittade mest men travade förbi Berget och tog en galopp i Renbacken och det var latjolajbans tyckte Winston och alla vi andra också!

En kväll red vi till Karosseriet och Lina berättade att Ån som går vid stigen där bortanför är bottenlös och att man ska passa sig för den haha.. Det fick de lära sig som barn. Därför kom vi inte förbi skopan som ligger mitt på stigen för Winston började tjabbla om att gå mellan skopan och ett träd och där alldeles bredvid var Ån och den vill jag ju inte trilla i. Så vi vände och travade lite på vägen hem. Det var rätt mysigt, jag försöker börja gilla den vägen eftersom Lina växte upp efter den gatan så älskar hon den!
 
I onsdags red vi till E och skulle ta det jättelugnt eftersom det var så hårt. Det var nätt och jämt att jag fick Lina med mig för hon tyckte att det var onödigt kallt att rida nå längre i nästan bara skritt. Men vi kom iväg och det är verkligen så härligt med sällskap. Vi kan liksom latja runt lite mer på de här två hästarna för det är inte hela världen om det blir något lite knas med Noa. Det kommer nog vara ännu mer så med Dansa i vår också. Vi frös inte alls så vi red ända ut på E och Winston var lite taggad. Han hade trots allt haft några lugna dagar och han gillar nog när det är lite fart. Vi tog galopp sista sträckan och sen två sträckor på hemvägen. Det är så himla roligt att galoppera. Jag och Winston älskar det lika mycket båda två! Lina och Noa måste dock typ rejsa för att Winston ska få lite fart och kraft i högergaloppen speciellt. Sista sträckan till tåget gick nog branog fort, troligtvis det fortaste vi galopperat. Det märks väl på Winston om han tycker att underlaget är begränsande så vi avgör alltid efter den känslan hur hårt vi kör.

Kommentarer
Postat av: Lina

Haha bra sammanfattning ;) Du har bra minne! oj, gick det sååå fort där ute på Eh.. jag var nog fartblind :P

2014-12-04 @ 23:52:25
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0