Skön söndag

Förmiddagen var seg men skön. Var ute och strosade med Baltzar och bara var. Sen låg vi i vardagsrummet och slappade framför Sherlock som jag började kolla på igår. Baltazar anpassar sig så himla bra till allt jag vill göra och lika bra när jag inte vill göra speciellt mycket alls.
 
Vid ett åkte vi mot stallet och jag valde bort en ridtur framför lite Linatid. Ibland behöver man bara få vara och hänga på som vilket mähä som helst. Saknar våra hängdagar lite. Vi har alltid så mycket planer och jag har ju min egna lilla polle som går före det mesta nu. Men idag ville jag bara få hänga med. Vi åkte till Storstallet först och Lina red Bronzac medans jag och Baltazar spatserade gatorna fram(i lugn och försiktig takt). Fick träffa den nya hästen i stallet som såg ut som en riktig tävlingsponny men han är tydligen lite bråkig.
 
När allt var klart åkte vi till Lillstallet och skötte om våra finingar. Hundarna får springa lösa och vi pysslar med allt som ska göras. Tror att det tar cirka en timme när vi är båda. Winston löser hur mycket päls som helst. Jag borstade av honom lite snabbt ikväll och detta är resultatet..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0