Suck

Så kan jag nog beskriva min känsla inför ridningen idag. När vi kom till Annikas hus(typ 200 meter?!) idag så kände jag bara att näe nu ger jag upp, jag kan fan inte få honom att fatta nånting uppenbarligen. Han skyggar, struttar och beteer sig som värsta uppblåsta "jag är livrädd för allt" hästen. Men envis som jag är så fortsatte vi mot E och jag hoppade faktiskt av vid hästarna idag. De galopperade runt och visade upp sig eftersom Winston hade gnäggat igång dom. Hoppade upp igen vid Kyrkan och en gång stannade vi i säkert 5 minuter och bara kollade på ingenting, Winston tyckte att vi stod bra där. Efter järnvägen slappnade han av lite och när han fick hellånga tyglar så gick han bara(tidigare hade han börjat trava eller försökt vända varje gång).
 
Vi gick en ny väg idag, mot sjön. Winston blev spänd och stirrig så fort vi svängde höger istället för vänster som brukar göra. Det blåste väldigt mycket och det var diken med rinnande vatten runt oss så det var kanske inte så konstigt. Ja så gick vi genom skogen och på vägen ut mot sjön men vi svängde och gick tågbanan. Winston var som en tickande bomb som bara lallade runt.
 
Jag vet inte om detta är för att han inte har gått så hårt den senaste tiden. Nästa ridtur blir det galopp, galopp och lite trav. Han ville inte galoppera idag, Han bara fjanta sig i sidled och när jag tillslut fick honom i galopp var vägen nästan slut så då avbröt jag och vi tog inte om någonting för jag tänker att det finns en möjlighet att han har ont, att det är därför han fjantar sig.
Han var så himla lortig när jag tog in honom idag så jag red barbacka på en blöt och geggig häst.

Efter ridturen tog jag ut honom i repgrimman och övade lite NH och han var så himla duktig! Lydde minsta vink och det var så himla roligt! Tur att han kan vara snäll och duktig också haha.. Vi släppte hästarna i en ny hage idag för att de ska få beta av lite. Alla blev väldigt nöjda och glada!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0