Trasig självkänsla trasig bil

Jag är lite i chock men väljer ändå att skriva om detta nu innan jag glömmer någonting. Jag träffade en kvinna som sålde oljor på Hälsomässan och hon presenterade först en Lavendel olja eftersom jag sa att jag hade lite svårt att sova på nätterna. Efter en stund tar hon istället fram en olja för dålig självkänsla "Joy", hon pratar rätt mycket om den och tycker att jag borde prova den. Jag förstod ingenting för jag upplever inte att jag har dålig självkänsla. Vi gick vidare och jag bestämde mig för att prova på healing och en tarotkortläsning.
 
Kvinnan jag pratar med börjar med att öppna mina sinnen och ge mig healing sittandes mittimot. Det sipprade lite uppe på huvudet och kliades nästan. Jag vet inte om det var healingen eller om det bara var ändå. Sen börjar hon berätta att jag har tappat bort någonting viktigt i mitt liv. Att jag egentligen är en stark ledare men att jag på grund av det jag har tappat inte är det just nu. Det är som att jag har personlighetsförändrats. Och precis så känner jag mig, det känns som att jag tappat allt. Min motivation, min styrka, min självkänsla och respekten för mig själv. Fokuserar mycket på det jag gör dåligt. Jag är egentligen en målinriktad och sprudlande person enligt korten. Min grund och självkänsla är faktiskt rejält nertryckt. Om jag inte börjar tänka och tycka bra om mig själv så kommer inte livet att ändras åt det håll jag vill. Hon sa också att jag är en väldigt ensam person som inte har någon som sätter mig högst upp i sitt liv. Och det gör mig ledsen. Jag är inte den viktigaste personen i någons liv och det är såklart tungt. 
 
Jobb
Hon sa att jag måste vända ryggen till det som jag gör just nu och fokusera framåt. Ingen utbildning inom några år. Hon ser mig med barn. Jag ska jobba med någonting givande inte ytliga saker utan med hjärtat.
 
Kärlek
När jag hittat min självkänsla och återigen är en ledare så kommer jag att hitta en man som är väldigt bra för mig. Jag ska dock inte ge för mycket av mig själv.
 
Råden var att jag ska ta kontroll över mig själv och mitt liv och bygga upp mig själv inifrån. Stå på mig som jag brukade göra. Inse att jag är värd lika mycket som alla andra. Tro på att jag är värdefull. Vara nöjd med vem och vad jag är och hålla mina nära vänner nära.
 
När jag sen gick ner till Johanna och berättade allting så sjönk dom verkligen in och jag tycker faktiskt att det hon sa stämmer väl överens. Hon sa också att jag är frustrerad för att jag inte förstår vad som är fel när saker inte går bra. Jag mår helt enkelt inte bra själsligt och det är lite det jag har känt på mig, det är därför ingenting funkar. Så det var skönt att få allting bekräftat men ganska sjukt att det kunde stämma så bra.
 
Efter det tog Johanna och jag en varsin Ansiktszonterapi så nu är jag både klokare i sinnet och utan värk i HELA kroppen! Hur sjukt? Varför har ingen berättat för mig att detta finns? Så underbart och man slipper visa fötterna. Känner mig nu helt skönt lugn i kropp och själ. Detta trots att bilen gick sönder på hemvägen så vi fick sitta i bilen och vänta på att Johan skulle komma och rädda oss. Nu är det dax för lagning för både bil och själ.

Kommentarer
Postat av: Lina

Gud vad intressant! Blir det något sånt igen följer jag gärna med. Du är lika viktig som min familj i alla fall!! <3

2014-11-29 @ 22:32:56
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Nina

Men hallå, för Baltazar och katterna är du ju den viktigaste personen..eller hur?

Innan jag "skaffade karl och ungar" bodde jag tillsammans med en katt :) jag kände mig otroligt behövd av honom..jag var en viktig person i hans liv och han var viktig för mig och jag behövde honom.

2014-11-30 @ 04:54:47
Postat av: sanna

vilken intressant mässa och vilket bra budskap.

2014-12-02 @ 19:25:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0