Allt i ett inlägg

För jag orkar nog verkligen inte skriva flera efter den här helt fantastiska men lite smått hektiska dagen. Det började med att jag vaknade 05:22 och hade jättesvårt att somna om. Till slut lyckades jag men sekunden efter(kändes det som) ringde klockan och jag hoppade faktiskt upp ur sängen och gjorde skramlade ägg innan jag åkte mot jobbet. Började ett nytt jobb på en förskola där jag ska jobba varje fredag. Det var supermysigt och jag kommer nog trivas kalas där.
 
Slutade halv fem och åkte och handlade till bakningen på Coop, fattar inte varför för jag tänkte att Willys skulle bli en onödig omväg, men ICA då? Det glömde jag att fanns. Sen plockade jag upp Lina och vi åkte till stallet. Hade längtat efter att rida hela dagen och då kan det går lite hursom. Men Det gick prima! Vi red ett hårdare pass ut på E och Winston skötte sig riktigt bra. Höll igång längre sträckor och Winston tyckte att det blev riktigt jobbigt. Hemma duschade jag av honom lite och sen tog vi en mys och mat tur lite utanför gården.
Så åkte vi från stallet och jag skulle på en annan affär för att köpa äpplen som var för svindyrt på Coop. Då kommer jag på att jag GLÖMT alla varor jag handlat i stallet, jag plockade ut dom där och ställde dom kallt eftersom jag inte hann hem. Så jävla klantigt. Så jag vände efter handlingen och åkte tillbaka, Lina var snäll och hängde på sin tredje runda till stallet för dagen :P haha.. Första gången vi kom till stan var klockan typ 10 åtta. Nästa gång typ nio. Jag som tyckte att jag låg så himla bra till i tid den första gången insåg att jag nu låg exakt enligt den första preliminära planeringen. Så det var väl meningen.
 
Kom hem och har nu bakat och bakat. Klart är Kärleksmums, Toscakaka, Äppelkaka och en kladdkaka med cheesecake swirl. Kvar imorgon är tårtan! Jag älskar att planera och fixa inför sånna här grejer!! Alltså orken innan var inte på topp men när jag väl börjat är det ju sjukt skoj! Så nu har jag bakat i typ 3 timmar utan att ätit alla dessa smarrigheter. Good job!
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina

That's the spirit! :)

2015-05-24 @ 16:53:30
URL: http://tinatjejen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0