Onsdag

Gash hur jag mår i avgiftningstider, snurrig i huvudet, mår lite halvt illa och är sjukt trött. Men det går la över om några dagar. Jag vet att dag 5-6 är riktigt svåra så jag laddar inför dom. Fredag kommer gå bra för då jobbar jag hela dagen och ska sen rida och sen hem och sova typ. Lördag är det fest och jag är ansvarig för efterrätt/tårtor och bålen haha.. allt sött!
 
Idag har jag pysslat här hemma och kommit på en alternativ möblering i mitt vardagsrum. Anna brainstormade med mig häromkvällen och det känns verkligen som att det kommer bli bättre. Behöver dock 2 fotöljer. Vid halv två åkte jag till stallet. Red Winston ut på E. Han tvärnitade en gång precis efter vi hade fattat galopp. Resten av ridturen var han väldigt framåt och ingen antydan på tvärnit. Han måste bara kolla att jag är med ibland. Var trött i kroppen och blev stum i handen när han låg på. Ska öva mycket på övergångar på kortare ridturer nu ett tag.
Winston ville också med på tävling

Sen packade vi in Dansa i transporten och åkte på kvällstävling. Var otroligt lite folk och skiftande väder från sol till ösregn och tillbaka. Jag fick umgås mycket med Dansa och det gick toppen! Hon var lite fessig då vi skulle gå in i ridhuset men coolade som vanligt ner sig efter en stund. Tävlandet gick bra! Hon skötte sig, var pigg och såg glad ut. Hon fick massa beröm av domaren som var impad av att hon var svenskfödd, hade fina kvaliteer i gångarterna och en mycket duktig 5 åring!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0