En morgon i stallet

Idag åkte jag direkt till stallet efter att jag slutade jobba. Så mysigt att komma dit på morgonen och idag visste jag att det skulle bli riktigt varmt senare också. Jag plockade direkt in grejerna i bilen och åkte till sommarhagen där Winston och Lukas går. Gjorde dom redo för ridturen och sen kom jag knappt upp. Alltså denna rumpa är inte att leka med, men jag kom upp och iväg. Winston fick gå i repgrimma för dagen då vi mest bara lullar runt.
 
Det kändes rätt bra så vi travade en del och Winston var pigg och glad som han alltid är på repgrimma. Sån himla skillnad! Lukas var lite trött idag så istället för att han skulle trava ikapp hela tiden så övade jag och W på skritt, halt och skritt.
 
 
Tillbaka i stallet så tog jag ut Ratata i vinterhagen och övade på att stå stilla ute medans jag borstade och fixade. Han var himla duktig!! Sen fick han gå på volt runt mig i repgrimma och idag provade vi alla gångarter. Alltså han är så lydig och lättlärd! Han verkar tycka allt är roligt! Så himla spännande med en sån häst som bara går på istället för att stanna så fort det inte händer nått. Jag är impad och vill att han ska bli skodd nu så att vi får galoppa lite när min rumpa blitt bra!!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men har inte Winston varit halt ett bra tag? Och du travar redan?

Svar: Jo det stämmer bra att han vart halt ett bra tag. Jag sätter igång honom lugnare än vad veterinären rekommenderar.
Hanna

2016-07-30 @ 14:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0