Skitkväll

Första dagen på nya jobbet idag och åkte direkt till stallet. Var verkligen superpepp på att ta en tur i mörkret med Winston. Lina hade fixat hela stallet och var kvar när jag kom dit, det är så mysigt i stallet när det är klart när man kommer dit och hästarna är inne!
 
Hur som så jävlades Winston så in i bängen med uppsittningen. Han flyttar rumpan, backar och är så himelskt jobbig. Alltså jag blir galen snart. Jag fick tankarna ikväll att han kanske har ont och massa annat skit! Huvudspöken för han gör bara på det här viset när andra är med och ikväll då. Jag känner inte att jag var ofucuserad heller. Åhh jag blir så ledsen. På riktigt. Det är så jävla jobbigt.
 
Så en gång backade han in i en soptunna och blir rädd och hoppar framåt och puttar ner mig från stubben och jag ramlar rakt ner på mitt dåliga knä. Då bröt jag ihop en stund där på marken. Sen gick jag upp och andades och kämpade på en stund till. Till slut stod han helt stilla och jag hoppade upp men då gjorde knät så ont så jag red lite hemma innan jag hoppade av. Gick in i stallet och plockade av alla saker och satte mig i boxen. Han var helt ointresserad av mig idag. Jag känner mig helt tom.

 

Kommentarer
Postat av: Lina

Kom ihåg vad vi pratade om medan jag var kvar. Att inte dra det för långt!

2017-01-09 @ 22:23:57
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0