Struggle

Jo men jag strugglar på med Winne Winston! Vet ni att vi försökte ha smeknamn på honom i början? Inget fastnade. W det är väl det som jag kan använda annars heter han mest Hjärtat! Jag älskar det ordet!
 
I måndags skrittade vi ut med Lina och Dansa! Det gick bäst bortåt! Det bästa var att Lina gav förslag på att vi skulle rida till lastbilen och vända! (en strålande idé för att slippa inte klara saker, att jag aldrig tänkt på det). Winston är så pigg nu och jag vette fan hur jag ska få det ur honom. För jag vill inte springa. Men men vi skrittade iaf dit och tillbaka och i svängen så fick W för sig att vi skulle ha bråttom hem så han tog galopp i två steg innan han stannade. Tur att Dansa är så cool och bara står i sånna lägen! Sen blir han hispig(så hispig W blir) och jag hatar det. Vet inte heller där hur jag ska göra för att få honom lugn för även om han blir lugn så kan han bli pigg på en sekund. Så ja vi hopplade några till gånger på vägen hem men han drog inte iväg. Han är så duktig som lyssnar men jag vill att han ska vara lugn!! Och det sjuka är ju att det är det här jag har strävat efter, att få honom att lyssna på mina signaler och jag blir ju spänd och jävlig. Men jag är ändå nöjd med att jag inte drar i honom i onödan eller skäller för mycket på stackarn. Jag har en plan för helgen och sen hoppas jag verkligen att han är lite tröttare och jag är lite modigare så att vi kan rida på riktigt(även om det bara är skritt så vill jag rida med Lina och Dansa utan att vara så nojjig utan bara vara liksom).
 
Det är himla mysigt att vara i stallet nu! Allt stalljobb flyter bara på och det går så bra för Lina och Dansa också. Lina är expert på att hitta metoder som funkar för henne och Dansa och de ger verkligen utdelning lite titt som tätt! Jag har också hittat en metod för mig och Winston men jag skulle ju egentligen vilja ha en quickfix, men när jag försökte quickfixa och tvinga mig och skynda på så gick det bara neråt. Så vi får vänta på vår utdelning haha..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0