Allsång på Skansen 090728

Om Anders Lundin fick kämpa extra för att få dit denna ur usla Timo Rejsanen.. Det låter ju inte bra när han sjunger.. Jag fattar inte.. Han låter som en skol pojk som inte kan sjunga..

De kunde ju ta dit någon bra iallafall..

Ni har kanske märkt att jag varit sjuk gnällig de senaste veckorna.. jag har helt enkelt hft alldeles för mycket att göra.. Inte haft en lugn stund.. Jag märker inte detta förrän det har gått någon vecka. Men det finns ju så mycket roligt att göra.
Jobbet tar ju också mycket energi och Tid, jag skulle vilja öka på dygnet med typ 5 sov timmar.. då skulle jag hinna allt jag ville tror jag.. Jag tänker jämt "Sova, det kan jag göra när jag är gammal".. haha men det funkar tydligen inte i längden för mig.
Lite symptom när jag har för mycket runt och i mig är:
¤ Jag kollar inte på tv, hinner liksom inte knäppa på den känns det som. Brukar annars ha tv på typ jämt även om jag inte kollar på den.
¤ Jag tränar inte, tar mig inte för.
¤ Äter inte eller typ ett äpple, har ingen motivation att laga mat.
¤ Kan ändå sitta i soffan eller ute på en filt och bara vara helt tom..
¤ Gnäller jävligt mycket
¤ Orkar inte bry mig, jag lägger mig inte i saker som jag brukar..

Så nu ska jag bara vila mig i form och börja leva igen

Men som jag sagt tidigare blir det nu lugnt några dagar.. Kanske blir Vinströmmarna på fredag, men det är bara skönt för min kropp.. det är där och hos Hanna i Stockholm jag känner mig helt lugn.. En så skön känsla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0